Program zilnic:  Lun‑Vin  10:00‑20:00   Sâm  10:00‑14:00  
Sună acum :   0729 625000

Decodare iPhone UK & UE

FixMyPhone > Our news > Blog > Decodare iPhone UK & UE

Decodare iPhone UK & UE

In acest ghid vă vom arăta pas cu pas cum să deblocați orice iPhone prin seria IMEI pentru a-l utiliza pe orice operator de telefonie mobila din orice țară.

FIXMYPHONE.ro și-a surprins din nou utilizatorii oferind cel mai recent serviciu de deblocare pentru iPhone X 8 Plus 8 7 6S + 6S 6,6 +, 5,5S, 5C, sau iPhone XR, iPhone XS, iPhone XS Max,iPhone 11/Pro/Max, iPhone 12/Pro/Max, IpHONE 13& IpHONE 14 care sunt blocate în prezent pentru operatorii de telefonie mobilă din Marea Britanie (UK) sau Uniunea Europeana (UE). Ca întotdeauna FIXMYPHONE.ro vă oferă oportunitatea unică de a debloca dispozitivul dvs. numai prin metoda de deblocare iPhone prin IMEI.


Cum se deblochează iPhone?
FIXMYPHONE.ro a fost întotdeauna dedicat să ofere cel mai bun serviciu disponibil pentru utilizatorii săi. Cu serviciul nostru de deblocare a telefoanelor iPhone din Marea Britanie si din tarile uniunii europene, acum este posibil să deblocați toate modelele Apple iPhone, inclusiv iPhone XR și XS Max, iPhone 12, iPhone 13, iPhone 14 care funcționează pe cele mai recente versiuni iOS și în bandă largă.
În plus, este posibil, de asemenea, deblocarea dispozitivelor Clean / Blocked și Barred.
În plus, deblocarea este realizată direct din baza de date Apple.
Odată deblocat dispozitivul dvs. Codul IMEI va fi adăugat la lista albă a Apple, astfel cum este deblocat oficial. Dacă nu sunteți sigur că iPhone-ul dvs. este blocat în rețeaua respectiva, sau este curat sau blocat, accesați Verificare iPhone pentru a găsi informații complete pentru iPhone-ul dvs., atunci comandați serviciul nostru Decodare iPhone.

De ce decodare la FIXMYPHONE.ro ?
Pentru că noi, la FIXMYPHONE.ro, ne ocupam de decodari inca de pe vremea 3GS, suntem un site web profesional, care oferă cele mai mici prețuri de pe piață, cu cel mai bun serviciu disponibil. Nu este nevoie să cumpărați software suplimentar, să trimiteți dispozitivul in service sau să dezvăluiți informații personale. Nimic din toate acestea, noi folosim metoda deblocare iPhone care necesită doar numărul unic de 15 cifre al iPhone-ului. (IMEI)

De asemenea, pentru a putea debloca dispozitivul iPhone din orice rețea UK sau UE nu trebuie să fiți expert în computer sau să aveți cunoștințe tehnice. Nimic din toate acestea nu este necesar. Am realizat ghiduri video speciale și instrucțiuni pas cu pas online care vă vor ajuta să deblocați dispozitivul doar cu câteva clicuri de mouse.


Beneficii dacă deblocați va deblocati iPhone-ul.
Există multe motive pentru care ar trebui să alegeți decodare iphone prin FIXMYPHONE.ro .

Iată câteva dintre ele:

Posibilitatea deblocării tuturor dispozitivelor Apple iPhone, iPad și iPod touch;
Puteți face asta de oriunde, oricând din confortul casei dumnevoastră;
Funcționează pe dispozitivele blocate / barate;
Metoda legală și securizată.
După ce dispozitivul dvs. este deblocat, puteți începe imediat să îl utilizați pe diferiți operatori de telefonie mobilă cu carduri SIM diferite, indiferent de locul în care locuiți sau călătoriți. Aceasta este cu adevărat o ofertă incredibilă și mulți utilizatori mulțumiți și-au deblocat deja dispozitivele iPhone din Marea Britanie sau din alte tari europene. Asadar nu mai așteptați și deblocați-vă iPhone acum.

 

 

 

Comments

  1. Cosmin Ioachimciuc

    Servicii de inalta calitate. Amabilitate si promptitudine.

  2. George

    Foarte rapizi si de cuvant, am deblocat un iphone 7 in mai putin de 24 ore.
    Recomand pentru pret si seriozitate.

Lasă un răspuns

RSS
Follow by Email